Kerstvakantie

Vanaf vrijdag 23 december tot en met zondag 8 januari zijn wij dagelijks geopend van 10:00 - 17:00 uur!

Kerstvakantie Miniworld Rotterdam

Kerstdorp

Vanaf 7 december kunt u bij Miniworld al heerlijk in de sfeer van de feestdagen komen met ons prachtige kerstdorp. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Rangeerdiploma halen

Op oudejaarsdag kan iedereen zijn/haar rangeerdiploma halen. Hier leer je hoe je treinen van punt A naar punt B kunt laten rijden en hoe wissels omgezet worden en mag je dus even zelf aan de knoppen zitten! Tussen 11:00 en 15:00 uur staat de rangeerbaan opgesteld in de miniatuurwereld.

Kerstvakantie Miniworld Rotterdam

Diorama's

Op Oudejaarsdag tonen wij een aantal prachtige diorama's, aan ons ter beschikking gesteld door de A4 Diorama wedstrijd. In het weekend van 1 april 2017 organiseert Miniworld Rotterdam samen met A4 Diorama wedstrijd een heuse speciale ronde van de A4 Diorama wedstrijd en kan je mooie prijzen winnen door je stem uit te brengen op de getoonde diorama's. Wat is jouw top 3? Onder de stemmers worden een aantal leuke prijzen verloot. Dit alles in het teken van 10 jaar Miniworld. Op 30 maart 2017 bestaat Miniworld 10 jaar en dit vieren wij met leuke activiteiten in de maand april. Kijk voor een impressie van de diorama's op de facebook pagina van de A4 Diorama wedstrijd. Voor meer informatie: schrijf u in voor onze nieuwsbrief en/of volg www.miniworldrotterdam.com/10jaar

Kerstvakantie Miniworld Rotterdam
Kerstvakantie Miniworld Rotterdam

Uniek Oudejaarsdagje Uit


Oliebollenrit

Letterlijk oud en nieuw combineren met een puur nostalgisch uitje op Oudejaarsdag: Rotterdam van toen en nu in Miniworld, piepklein. En met een historische tram door de nieuwe stad. Plus een heerlijke oliebol van Richard Visser! Gaan jullie mee?

Combineer uw bezoek aan Miniworld Rotterdam met een tramtocht in een historische tram naar oliebollenkoning Richard Visser, waar u uw eigen oliebol ontvangt! Van daaruit gaat de tram nog naar het Trammuseum Rotterdam, waar u rustig kunt rondkijken. U wordt terug gebracht naar Rotterdam Centraal Station, waar u weer naar Miniworld Rotterdam kunt gaan om hier te genieten van onze prachtige overdekte miniatuurwereld. U kunt zowel vooraf aan uw tramrit als achteraf gewoon terecht bij Miniworld Rotterdam, waar u hartelijk wordt ontvangen door een echte RET conducteur uit de jaren 50 met originele wisselautomaat en oude RET tramkaartjes!

Klik hier voor meer informatie en het bestellen van e-tickets.Kerstspeurtocht

Om je bezoek nóg leuker te maken hebben we ook een speciale Kerstspeurtocht ontworpen. Met deze speurtocht ga je op zoek naar leuke details en verstopte kerstscènes in onze miniatuurwereld.

Kerstvakantie Miniworld Rotterdam Kerstvakantie Miniworld Rotterdam

sterren
10 jaar Miniworld
ANWB
10 jaar Miniworld

SNEAKPREVIEW

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER VIDEO

Bestellen Jaarabonnement

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement