Week 37 van 2014 Bouwverslag Week 38 van 2014 Week 39 van 2014

Naast de aanvang van de bouw voor het nieuwe Engeland & Schotland deel (zie het vorige weekverslag) zijn we natuurlijk ook bezig met de bouw van de projecten. Momenteel zijn ze in het atelier druk bezig met de Kuip, het Facilicom gebouw en het Coolsingelziekenhuis. In dit weekverslag kun je de vorderingen hiervan volgen.

bouw van de Kuip

De tribunes van de Kuip worden in delen opgebouwd. Deze worden uit karton gefreesd. Met plastic buisjes worden de tribunes staande gehouden. De trappen van de tribunes worden niet gevouwen, maar stuk voor stuk neergelegd en vastgelijmd.

Wanneer alle gedeeltes van de tribunes af zijn, zullen deze aan elkaar worden bevestigd. Uiteindelijk zal dan het dak erbovenop worden geplaatst.

bouw van de Kuip

Over ongeveer een maand zal dit geheel af zijn. Uiteraard kunnen de vorderingen gevolgd worden via Facebook,
Twitter en onze weekverslagen.

bouw van bedrijfsgebouw Facilicom
bouw van de Kuip bouw van de Kuip bouw van bedrijfsgebouw Ffacilicom

In een eerder weekverslag was er al begonnen met de bouw van het bedrijfsgebouw van Facilicom.

Tijdens de bouw is er door het atelier gezorgd dat de bedrading voor de verlichting al is ingebouwd. Dit gebouw zal zeer binnenkort zijn opwachting maken in de miniatuurwereld.

bouw van bedrijfsgebouw Facilicom

De bouw van het historische Coolsingelziekenhuis vordert gestaag. Ook dit gebouw is gefreesd uit karton. Uit plastic overhead sheets zijn de ramen gesneden. Dit prachtige gebouw bevat veel reliëf en details.

bouw Coolsingelziekenhuis
bouw Coolsingelziekenhuis bouw Coolsingelziekenhuis
Week 37 van 2014 Bouwverslag Week 38 van 2014 Week 39 van 2014
© Miniworld Rotterdam / Modelspoorland B.V. Copyright, Disclaimer & Privacy