Week 12 van 2016 Bouwverslag Week 13 van 2016 Week 14 van 2016
Sparta Stadion Kasteel

Het Sparta stadion is nu echt bijna klaar. De bouw zit in de allerlaatste fase, namelijk de vele kleine details, die je misschien niet gelijk zou opvallen, maar die er wel in zitten. Dit maakt dat het stadion een echt miniatuurbeleving wordt, in plaats van 'alleen' een maquette.

Sparta Stadion Kasteel

Het oudste deel van het Sparta Stadion, Het Kasteel, is helemaal klaar, tot op de kleinste details. De karakteristieke Sparta letters boven de deur. De vlag. En natuurlijk de twee beelden van de aapjes met voetbal. Het zit er allemaal in.

Sparta Stadion Kasteel

Ook het nieuwe hoofdgebouw staat er mooi bij. Het enorme logo van Sparta prijkt op de voorgevel. Prachtig nagemaakt dankzij onze lasersnijmachine.

Sparta Stadion Kasteel

Dan nog een laatst voorbeeld van detaillering. De boven rondom het stadion staan niet zomaar in de grond. Hier is een speciaal rooster omheen gezet. Ook deze hebben met de lasermachine precies nagemaakt. Dit zijn de details die het doen. Wij zijn er heel trots op!

Sparta Stadion Kasteel Sparta Stadion Kasteel Sparta Stadion Kasteel
Sparta Stadion Kasteel Sparta Stadion Kasteel Museum Rotterdam tegel

Miniworld Rotterdam en Museum Rotterdam werken steeds nauwer samen. In april start in Rotterdam de manifestatie 'Rotterdam Viert De Stad!'. Ook Museum Rotterdam en Miniworld Rotterdam participeren hierin.

Museum Rotterdam tegel

In de nieuwe tentoonstelling van Museum Rotterdam waren nog een aantal transparante tegels beschikbaar waar Miniworld een aantal miniatuurscenes in heeft gebouwd in het thema van de Rotterdamse wederopbouw.

Museum Rotterdam tegel

Als motto werd gekozen voor "Samen bouwen wij aan de nieuwe stad". In beide tegels kwam dit motto duidelijk naar voren tussen de visualisatie van bouwscenes.

Museum Rotterdam tegel

Rotterdam is nooit klaar. Er is altijd wel ergens een bouwput. Vandaar ook echt Rotterdams bouwzand als basis voor beide tegels. Hartstikke mooi geworden. Ga ze vooral bekijken bij Museum Rotterdam.

Museum Rotterdam tegel Museum Rotterdam tegel Museum Rotterdam tegel
Week 12 van 2016 Bouwverslag Week 13 van 2016 Week 14 van 2016
© Miniworld Rotterdam / Modelspoorland B.V. Copyright, Disclaimer & Privacy