Week 42 van 2016 Bouwverslag Week 43 van 2016 Week 44 van 2016
Station Schoufour CHIO Rotterdam

Weer volop nieuws van het Station Schoufour en CHIO Rotterdam in miniatuur. De spoortrajecten zijn onderhanden genomen deze week. Alle kleine oneffenheden en kleine beschadigingen zijn opgepakt en gerepareerd. Er zijn nieuwe schaduwsporen aangelegd en de binnenkant van de berg in de hoek wordt opgeschoond en grondig schoon gemaakt.

Station Schoufour CHIO Rotterdam

Dit zijn de laatste zichtbare werkzaamheden aan Station Schoufour. Dan blijven alleen nog de onzichtbare werkzaamheden aan de besturingstechniek over.

Station Schoufour CHIO Rotterdam

Het CHIO Rotterdam is zo goed als gereed. Alle gebouwen zijn gereed en worden nu voorzien van verlichting en figuren. Het evenement speelt zich af in het Kralingse Bos, dus ook dit bijzondere stukje Rotterdamse natuur bouwen we tot in detail na. We hebben in het ontwerp wel het nodige moeten comprimeren. Echter de echte Rotterdammer zal het direct herkennen. De niet-Rotterdammer vind het "alleen maar" mooi :-)

Station Schoufour CHIO Rotterdam

Wat ook fantastisch gaat worden is dat de twee Kralingse Molens het herkenbare beeld van De Kralingse Plas compleet zullen maken. Er is nu ruim 7 maanden gewerkt aan deze prachtige molenmodellen.

Station Schoufour CHIO Rotterdam

Op basis van de aangeleverde tekeningen van één van de vrijwillig molenaars van de zogenaamde Snuifmolens hebben we een werkelijk kunstwerk kunnen maken van de de molens, het molenaarshuis, de karottenfabriek en de directiewoning. We kunnen niet wachten tot ze helemaal klaar zijn!

Station Schoufour CHIO Rotterdam Station Schoufour CHIO Rotterdam Station Schoufour CHIO Rotterdam Station Schoufour CHIO Rotterdam Station Schoufour CHIO Rotterdam
Station Schoufour CHIO Rotterdam Station Schoufour CHIO Rotterdam Station Schoufour CHIO Rotterdam Station Schoufour CHIO Rotterdam Station Schoufour CHIO Rotterdam Station Schoufour CHIO Rotterdam Station Schoufour CHIO Rotterdam Station Schoufour CHIO Rotterdam Station Schoufour CHIO Rotterdam
Week 42 van 2016 Bouwverslag Week 43 van 2016 Week 44 van 2016
© Miniworld Rotterdam / Modelspoorland B.V. Copyright, Disclaimer & Privacy