Week 44 van 2016 Bouwverslag Week 45 van 2016 Week 46 van 2016

Woensdag 16 november vond een uniek Rotterdams initiatief plaats bij Miniworld Rotterdam: de Kom Erbij en Beleef Mee Dag.

Diverse Rotterdamse ondernemingen en organisaties werkten samen om een dag te organiseren voor een groep van ruim 100 Rotterdammers die zich in een situatie van eenzaamheid en isolatie bevinden.

Kom erbij en beleef mee!

Het werd een dag vol verhalen, al lopend door Rotterdam in het klein. Verhalen van vroeger, verhalen van nu. Tussendoor een lekker hapje en drankje, en veel aandacht en gezelligheid. Kortom: "Een memorabele dag", om de woorden te gebruiken van de directeur van Miniworld Rotterdam! Met trots kijken wij allen terug op deze mooie middag.

Zie onze nieuwspagina voor het volledige verhaal.

Kom erbij en beleef mee! Kom erbij en beleef mee!
Sinterklaas Pakjesboot

De sint is weer in het land! Ook in onze miniatuurwereld is de pakjesboot weer gearriveerd.

Sinterklaas Pakjesboot Sinterklaas Pakjesboot

De komende weken is de pakjesboot weer te vinden op de inmiddels vaste plek in de Nieuwe Maas op de Kop van Zuid in miniatuur.

Sinterklaas Pakjesboot
Schoufour CHIO Kralingse Bos

Elke week komt er meer detail in het landschap van het Kralingse Bos rondom het CHIO Rotterdam! Het is het grootste bos dat we ooit hebben gebouwd in miniatuur. Eén van VIP tenten van het CHIO is inmiddels helemaal aangekleed met interieur en vele miniatuur figuurtjes.

Schoufour CHIO Kralingse Bos

Ook staat er deze en volgende week vele kleine landschapsbouw projecten op de planning. Immers de details van de afwerking is ontzettend belangrijk. Al vele Rotterdammers hebben de karakteristieke waterpomp/fontijn herkend die in het Kralings Bos staat.

Ook de herkenbare stapmolen van de Rotterdamsche Manege is inmiddels gereed. Hij draait ook nog echt!

Schoufour CHIO Kralingse Bos Schoufour CHIO Kralingse Bos
Schoufour CHIO Kralingse Bos Schoufour CHIO Kralingse Bos Schoufour CHIO Kralingse Bos
Week 44 van 2016 Bouwverslag Week 45 van 2016 Week 46 van 2016
© Miniworld Rotterdam / Modelspoorland B.V. Copyright, Disclaimer & Privacy