Week 49 van 2016 Bouwverslag Week 50 van 2016 Week 51 van 2016
Vlaggenparade Rotterdam Boompjes

Samen met de Stichting Vlaggenparade Rotterdam is op 16 december de vlaggenparade in miniatuur onthuld bij Miniworld Rotterdam. De Vlaggenparade in miniatuur toont alle vlaggen van de Verenigde Naties.

Ons atelier had de uitdaging om bijna 200 vlaggen precies in de goede volgorde aan de miniatuurvlaggenmasten te bevestigen.

Vlaggenparade Rotterdam Boompjes

Urenlang hebben onze bouwers gaten moeten boren en op basis van een plattegrond elke vlag precies moeten plaatsen. Een enorme tijdrovende klus.

Zie onze nieuwspagina voor het volledige verhaal.

Ook geven we samen met de Vlaggenparade al een hint dat er een bijzondere mijlpaal voor Miniworld aan komt, namelijk ons 10 jarig jubileum!

Vlaggenparade Rotterdam Boompjes VlaggenMasten

Miniworld directeur Marc van Buren en Stefan de Waard van onze partner Vlaggenenmasten.nl hebben we onze Miniworld jubileumvlag gehesen op de Boompjeskade in Rotterdam.

Vlaggenparade Rotterdam Boompjes

Totaal hebben we 35 speciale vlaggen geproduceerd samen met onze partner Vlaggenenmasten.nl. Op de Boompjes blijven onze vlaggen gedurende de kerstvakantie te bewonderen!

Vlaggenparade Rotterdam Boompjes Vlaggenparade Rotterdam Boompjes Vlaggenparade Rotterdam Boompjes
Station Schoufour verbouwing modelatelier

In bouwverslag 48 kon je zien dat we een nieuwe indeling van het modelatelier hebben gekregen en er een tussenwand werd gebouwd tussen de nieuwe uitbreiding Station Schoufour en het nieuwe atelier.

Deze tussenwand is inmiddels klaar en de verbouwde balie vanwaar je in ons modelatelier kan kijken is verplaatst en strak in de verf gezet.

Station Schoufour verbouwing modelatelier

Ook kan je zien dat het Station Schoufour al zo goed als gereed is. Dinoworld is ingericht. Het Kralingse Bos is grotendeels afgebouwd, inclusief het internationale hippische evenement CHIO Rotterdam. En niet te vergeten de twee historische molens De Ster en De Lelie aan de Kralingse Plas.

We werken momenteel aan de verdere detaillering van het landschap, de besturingstechniek en het plaatsen van verlichting en figuren.

Station Schoufour verbouwing modelatelier Station Schoufour verbouwing modelatelier
Week 49 van 2016 Bouwverslag Week 50 van 2016 Week 51 van 2016
© Miniworld Rotterdam / Modelspoorland B.V. Copyright, Disclaimer & Privacy