Week 50 van 2016 Bouwverslag Week 51 van 2016 Week 52 van 2016

Welk gebouw is hier verpakt? Afgelopen tijd heeft het atelier gewerkt aan een iconische Rotterdams gebouw en rijksmonument.

Student Jeroen Smit heeft als schoolopdracht het gebouw ingepakt, zoals ook kunstenaar Christo Vladimirov Javacheff op vele locaties heeft gedaan. De zogenaamde "inpakkunst".

Inpakkunst Diepeveen Christo Vladimirov Javacheff

Pas over enige weken zullen we onthullen welk gebouw het is. Via Facebook hebben we hier zelfs een prijsvraag voor uitgeschreven.

Kralingse Snuifmolens De Lelie en De Ster

Deze week ook weer een mijlpaal voor het Station Schoufour, met al onderdeel het Kralingse Bos en de Kralingse Plas. De twee rijksmonumentale Snuifmolen De Lelie en De Ster zijn klaar!

Kralingse Snuifmolens De Lelie en De Ster Kralingse Snuifmolens De Lelie en De Ster

Mede dankzij de molenaars van De Lelie en De Ster zijn deze prachtige maquettes tot stand gekomen. Zoals je in bouwverslag 32 kon lezen heeft molenaar Jan Bakker voor ons zeer gedetailleerde bouwtekeningen gemaakt van de molens. We hebben er ongeveer 20 weken aan gewerkt om deze molens precies volgens deze tekeningen na te bouwen. Met groot succes. We zijn er erg trots op! Weer een stukje Rotterdamse geschiedenis gevisualiseerd in onze miniatuurwereld!

Inpakkunst Diepeveen Christo Vladimirov Javacheff Kralingse Snuifmolens De Lelie en De Ster Kralingse Snuifmolens De Lelie en De Ster
Week 50 van 2016 Bouwverslag Week 51 van 2016 Week 52 van 2016
© Miniworld Rotterdam / Modelspoorland B.V. Copyright, Disclaimer & Privacy